Over Fingerspitz

Samen super slim
groeien met digital marketing

Wat je doelstellingen ook zijn, groei is wat je wil. En dat het liefst niet alleen voor even, maar voor altijd. Met slimme en succesvolle online marketing, maak je steeds weer stappen in de juiste richting. Want als je iedere week een kleine stap vooruit zet, ga je uiteindelijk reuzensprongen maken.

Aangenaam: wij zijn Fingerspitz. Jouw favoriete online marketing collega. Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat je je doelstellingen behaalt, en daardoor exponentieel groeit. Samen met jou boeken we bijzondere resultaten en halen we het maximale uit je online kanalen. Benieuwd hoe?

Ambitie, daar houden we van!

De wonderlijke wereld van digital first

Een wereld vol kansen, maar ook uitdagingen. Het is tijd om je focus te verleggen, want dat doet je doelgroep ook. Zij reizen rond op het web, maar hoe ziet die reis eruit? En hoe speel je daar als modern merk slim op in?

Ambitie, daar houden we van. Dankzij onze ambitie is ons tweemansbedrijf sinds 2011 uitgegroeid tot een full service online marketing bureau. Bijna 50 man zijn dagelijks in de weer met alles wat te maken heeft met de beweeglijke industrie waarin wij thuis zijn. Van grafieken en rapporten tot praatjes en plaatjes. Dat doen ze op onze kantoren in Eindhoven en Breda. En eerlijk? Daar zijn we met de jaren best goed in geworden. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,6. Denk hierbij aan klanten als Nespresso, Plein, Hubo en JohnBeerens.com. Bekijk ons werk.

Maak kennis met onze superslimme specialisten

Search, socials, strategie, content creatie, conversie optimalisatie, analytics… Wat je vraagstuk ook is, het antwoord vind je hier. Want iedere marketeer heeft natuurlijk zijn eigen specialiteit, maar één ding is zeker: als die krachten worden gebundeld, ontstaan er super slimme teams.

We werken agile. Dus, we zijn flexibel, multidisciplinair en werken in marginale, maar uiterst effectieve stapjes. Want marginale verschillen blijken het begin van exponentiële groei.

Wij zijn gedreven en nieuwsgierig. Dat moet ook wel, want geen wereld die zo onophoudelijk in beweging is als de onze. Als je de veranderingen in de industrie niet op de voet volgt, loop je achter de feiten aan voordat je ‘Fingerspitz’ kunt zeggen.

Daarom houden we wekelijks een Kennissessie, waarin we de nieuwste trends en updates, experimenten en slimme hacks bespreken.

De belangrijkste updates en meest inspirerende content die we tegenkomen, delen we onderling via Slack. Bovendien wordt continu gekeken of deze wijsheid kan worden toegepast voor onze eigen klanten, of in onze eigen aanpak. Bekijk onze mensen!

Accreditaties & prijzenkast

Fingerspitz heeft bovendien verschillende accreditaties. Zo zijn we Google Premier Partner, Bing Accredited Partner en HubSpot Partner. Daarvoor moeten we jaarlijks verschillende officiële examens afleggen.

Vaker dan we durfden te dromen mocht in de afgelopen jaren de champagne koud. Zo werden we in december 2020 benoemd tot #1 digital marketing agency van Nederland, en vielen we een paar keer achter elkaar in de prijzen bij de Dutch Search Awards. Ook behoren we al enkele jaren tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland, Europa of zelfs de EMEA, volgens onder andere het Financieel Dagblad en Deloitte.

De slimste online marketing community van Nederland

Onze kennis delen we ook met jou. De Growth Lab, met 3.700+ leden, is de slimste online marketing community van Nederland. Claim ook jouw plek en profiteer van slimme growth marketing hacks, experimentjes, updates, highlights en meer.

Meld je hier aan voor het Growth Lab:

Fingerspitz, a Handpicked agency

Met trots maken wij deel uit van Handpicked agencies. Dit zijn 9 labels, gericht op digitale strategie & design, ontwikkeling, e-commerce, content productie, virtual reality en online marketing. De naam Handpicked agencies komt voort uit onze ambacht. Alle slimme innovaties worden met onze handen en samen met klanten gemaakt. Onze bureaus helpen klanten met het kiezen van de juiste innovaties, en klanten kiezen ons eveneens met zorg. Wij, onze mensen en de oplossingen voor klanten zijn Handpicked. Uit die zorgvuldigheid ontstaan de mooiste resultaten.

Ga naar Handpickedagencies.com